Algemeen

In het schooljaar 2017-2018 werken we met 5 groepen. Groep 1-2, groep 3, groep 4, groep 5-6 en groep 7-8. Op sommige momenten worden groep 3 en 4 samengevoegd. Gedurende het schooljaar zijn er ook momenten dat groep 2 en 3 samen in één lokaal aan het werk zijn.

Aan het begin van de week openen we met de bovenbouw (groep 5 t/m 8) gezamenlijk in het binnenplein. Op maandagmiddag is er een gezamenlijke opening voor de onderbouw (groep 1 t/m 4) in het binnenplein.

Ik wens je voor 2018!

Maandag 8 januari hebben wij met de hele school een proost uitgebracht op het nieuwe jaar.

De kinderen hadden in de klassen allemaal een wens opgeschreven voor een klasgenootje. De wens was op een hartje geschreven. Uit elke klas is er één wens voorgelezen in het binnenplein. De wensen hangen nu in alle klassen.

Na het uitspreken van de wensen, hebben wij letterlijk geproost op het nieuwe jaar met een bubbeltje en een rolletje met slagroom.

Opening kinderboekenweek 2017

We hebben de Kinderboekenweek geopend met een schimmenspel. Monster wil graag zijn boek voorlezen, maar iedereen rent weg. Gelukkig is muis er. Zij wil wel luisteren. Monster leest mooi voor. Uiteindelijk komen alle dieren erbij.

Opening schooljaar: Wegwijzers!

Als je op reis bent heb je wegwijzers nodig. Juf Annelies laat een aantal kaarten zien van de vakantiebestemmingen van de leerlingen. Ze is er maar druk mee! N.a.v. haar reis met de trein, vertelt juf Henriëtte een verhaal over een groep kinderen die samen op reis gaan. Elke groep neemt iets mee: goede moed, eerijkheid, vertrouwen,.... Ook wij hebben weer wegwijzers nodig om samen te kunnen spelen en leren. Zeker als je nieuw bent op school. We verwelkomen juf Manon in groep 5-6, Siva in groep 3 en Jannely in groep 1. De komende week gaat elke groep afspraken maken wat de regels zijn in de groep. Op welke manier gaan wij er samen een fijn schooljaar van maken? Welke regels hebben wij in de klas? Wat is voor ons belangrijk? Respect? Een beetje lief zijn voor elkaar?

In een liefdevolle omgeving gaan we er samen met de leerlingen en ouders een fijn schooljaar van maken. Ik wens ons allen een bruisend schooljaar toe!