groep 1-2

Sinterklaas 2017

Natuurlijk hebben wij gewerkt over het thema Sinterklaas. Wat waren het weer gezellige en drukke weken! Op maandag 20 november zijn we het thema gestart met het bakken van heerlijke pepernoten! In de klas hebben de kinderen heerlijk gespeeld en gewerkt over Sinterklaas.

5 december kwam Sinterklaas natuurlijk ook nog bij ons in de klas, wat een feest! We hadden met zijn allen een prachtige nieuwe staf gemaakt voor de Sint. Hier was hij maar wat bij mee! En wij hebben samen met de Pieten een dans gedaan.

De eerste weken

De weken vliegen voorbij voor de kleuters van De Sprang! Want wat werken we toch hard met zijn allen. Het eerste thema, 'een nieuw schooljaar' zit er alweer op. We leren met zijn allen in en over onze klas. Zo wordt er gewerkt met de nieuwe lichttafel en het nieuwe materiaal Link & Lace (blauwe bordjes). Ook wordt het nieuwe schoolplein uitgebreid getest door alle kleuters. We werken over de letter "d", wat een grappige letter zeg.... Je kan er ook een 'b' of een 'p' van maken!

En natuurlijk leren we elkaar kennen, wat is het fijn om met elkaar te spelen!

Bewaren

Schoolreis groep 1 t/m 4

Dinsdag 26 september zijn de groepen 1 t/m 4 op schoolreis geweest. Met de bus zijn wij naar de Drentse Koe geweest.  Wat is daar veel te doen in de speelschuur: een manege met paarden waar je echt op kan rijden, glijbanen, springkussens, bouwblokken, een dansmat, een heuse "glow in the dark kelder" en nog veel meer! Ook wordt er flink geknuffeld met de dieren van de boerderij. Het was een super-dag!

Bewaren

Bewaren

Bewaren